Παράγγειλε οτι θες, Burger, Chickenburger, Club, Gordon Blue Burger, Αναψυκτικά, Αραβική Πίτα(Tortilla), Βάφλες, Κρέπες, ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΙΤΑ, Μακαροναδες, Μερίδες, ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ, Παγωτά, Πίτες, ΠΙΤΣΑ, Ποτά, Σαλάτες, Σάντουιτς, Σνάκς σε 1'

Ερωτήσεις για την εγγραφή

Για να κάνεις εγγραφή πατάς το κουμπάκι πάνω δεξιά στο site που γράφει Σύνδεση.
Κάνεις κλίκ εκεί που λέει Δημιουργία Λογαριασμού και εμφανίζονται 4 πεδία .
Στο πρώτο εισάγεις το Username που θέλεις. Στο δεύτερο καταχωρείς το email σου . Στα δύο τελευταία καταχωρείς τον κωδικό που εσύ θες. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Ο κωδικός πρέπει να αποτελείται απο τουλάχιστον 6 χαρακτήρες.
Μετά πατάς το κουμπάκι εγγραφή και το σύστημα αυτόματα θα σε καταχωρήσει και θα σε ανακατευθύνει στην σελίδα του προφίλ σου.

Αν διαθέτεις Facebook ή Gmail μπορείς τώρα να κάνεις είσοδο χωρίς εγγραφή.Απλά πάτησε το κουμπάκι που λέει Συνδεση πάνω δεξια και μετά πατάς το κουμπάκι του Facebook ή του Gmail ανάλογα με ποιό θέλεις να συνδεθείς.


Για να κάνεις παραγγελία στο DeliciousTaste βασική προϋπόθεση είναι να έχεις συνδεθεί.
  • Εφόσον βρίσκεσαι στο Menu επιλέγεις απο τα αριστερά σου την κατηγορία φαγητού που θές.
  • Επιλέγεις το φαγητό πατώντας το σημαδάκι με το σταυρό και ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί με τα συστατικά του φαγητού
  • \\n\\nΕπιλέγεις τα συστατικά του σε απλή η διπλή δόση (αν υπάρχουν) και επιλέγεις και πόσες μερίδες ή τεμάχια θέλεις απο το συγκεκριμένο φαγητό κάνοντας κλίκ εκεί που λέει Ποσότητα
  • Πατάς Προσθήκη.
  • Αυτόματα βλέπεις το καλάθι σου στα δεξια σου να γεμίζει με αυτά τα φαγητά.
  • Εφόσον έχεις επιλέξει οτι θές πατάς το κουμπάκι Παραγγελία κάτω απο το καλάθι σου στα δεξιά σου.

Κατά την παραγγελία σας το πρώτο βήμα είναι να εισάγετε την διεύθυνσή σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι και εσείς επιλέγετε αυτόν που θέλετε.

  • 1. Εφόσον σας εμφανιστεί ο χάρτης μπορείτε να μετακινήσετε το μικρό σημαδάκι στο χάρτη με το ποντίκι στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι σας.Εφόσον το αφήσετε να πέσει θα εμφανιστεί το όνομα της οδού και το νούμερο . Αναλόγως το τοποθετείτε μέχρις ότου φτάσετε στην ακριβή διεύθυνση σας.
  • 2. Πάνω ακριβώς απο τον χάρτη υπάρχει ενα πεδίο που γράφει Εισάγετε την διεύθυνση σας.Σε αυτό το πεδίο ξεκινάτε να γράψετε το όνομα της οδού και τον αριθμό, προσθέτετε ένα κόμμα και γραφετε Πάτρα. Την ίδια ώρα αυτόματα θα σας εμφανίζονται οι πλέον σχετικές επιλογές. Επιλέγετε αυτή που ταιριάζει στα στοιχεία σας και αυτόματα θα παρατηρήσετε το σημαδάκι να καταλήγει στην ακριβή διεύθυνση πάνω στον χάρτη.
  • Και στις δύο περιπτώσεις φροντίστε να είναι σωστή η τοποθεσία που θα επιλέξετε, βοηθώντας ώστε να έχετε ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Eρωτήσεις για την συνδεση

Για να κάνεις σύνδεση πατάς το κουμπάκι πάνω δεξια που λέει Συνδεση.Εισάγεις το username σου ή το email που έχεις καταχωρήσει στο site και πατάς το κουμπάκι Συνδεση.

Ερωτήσεις για παραγγελία